Castelletto

Prijzen en beschikbaarheid

In het hart van het meer dan 1000 jaar oude gehuchtje Ciantri bevindt zich aan het kleine dorpspleintje ons Castelletto Ciantri: een appartement op één etage met uitzicht op het dorpje Olivetta San Michele vanaf de meer dan 100 m² (dak)terrassen.

 

Via een brede natuurstenen trap kom je door een oud ijzeren hek op het grote terras van Castelletto Ciantri.

 

Casteletto terras en details

Het hele terras op de woonverdieping heeft rondom een ijzeren hek.

 

Casteletto terras en entree


 

Aan het terras liggen de huiskamer en de grote woonkeuken. Daarnaast zijn er nog drie slaapkamers en een badkamer met wc en douche. De kamers zijn onderling met elkaar verbonden. Via een smalle stenen trap kom je op de dakterrassen.

 

In.. de keuken staat een 4-pits kookstel, een grote koelkast met vriesvak en een kleine oven. Keukengerei, bestek en servies zijn in voldoende mate aanwezig. Er staat een grote eettafel met stoelen. Ook op de terrassen staan eettafels/stoelen en ligstoelen. Een barbecue is aanwezig.

 

In de hoofdslaapkamer staat een tweepersoonsbed (1.60m x 2.00m.).

 

In de tweede slaapkamer staat een twijfelaar en in de derde staan 2 éénpersoons bedden. Ook staat er een antiek ijzeren kinderledikantje. Een kinderstoel is aanwezig. Er is een televisie met beperkt zenderaanbod, alleen BVN en diverse Nederlandse radiozenders, dvd-speler en een stereo-installatie.

 

Castelletto Ciantri is geschikt voor max. 5 à 6 personenBekijk de prijzen en beschikbaarheid

Reserveer nu!

Bekijk onze beschikbare huisjes

Casa
Castelletto
Cantina
Cava